Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7 признака, че се нуждаете от масаж

7 признака, че се нуждаете от масаж

Тайландците знаят, че ключът към здравето и щастието на човек е в баланса между здравия дух и здравото тяло. И знаят, че терапевтичният масаж не е просто туристически лукс, а начин да се възстанови този баланс. Вижте нашия топ 7 защо трябва да се възползвате от масажи по-често.

Тайландците знаят, че ключът към здравето и щастието на човек е в баланса между здравия дух и здравото тяло. И знаят, че терапевтичният масаж  не е просто туристически лукс, а начин да се възстанови този баланс.  Вижте нашия топ 7 защо трябва да се възползвате от масажи по-често.

1. Не сте били на масаж от месеци (дори години)

Масажът е най-ефективен, когато се прави редовно. Повечето терапевти препоръчват масажът да бъде правен поне веднъж месечно за редовна поддръжка на тялото, или дори по-често, ако страдате от определени заболявания.

2. Имате болки във врата (или гърба, раменете и т.н.)

Болката е начин на нашето тяло да ни предупреди, че нещо не е наред. Колкото по-заети сме, толкова по-вероятно е да игнорираме сигналите, които нашето тяло ни дава. Игнорирането на болката може само да задълбочи нашата физическа травма. Редовният масаж при квалифициран терапевт може да помогне за трайно облекчение на тези болки.

3. Страдате от главоболие и мигрена

Стегнатите и сковани мускули около раменете, главата и врата могат да доведат до силно и упорито главоболие. Редовното масажиране на тези мускули може да предотврати или облекчи главоболието. Някои терапевтични масажи, като Тайландския точков масаж и Рефлексотерапията, носят облекчение и за страдащите от мигрена.

4. Чувствате се сковани и неподвижни

Може би изпитвате затруднения да завъртите врата си, да изпънете ръката си нагоре, или да докоснете пръстите на краката си. Какъвто и да е Вашият случай, ако имате мускулни ограничения и усещате определена скованост, масажната терапия може да Ви помогне. Препоръчителен масаж в този случай е традиционният Тайландски масаж, тъй като повлиява изключително добре сковаността на ставите и подобрява гъвкавостта.

5. Страдате от безсъние

В днешно време все повече хора страдат от безсъние и недоспиване. Сънят е изключително важен, тъй като ни помага да възстановим и лекуваме нашето тяло. Масажната терапия спомага за подобряването на съня чрез насърчаване на релаксацията. При комбиниране на масаж с определени етерични масла, лесно можем да се преборим с безсънието.  

6. Изложени сте на стрес

Забързаният начин на живот допринася за малко повече стрес в ежедневието ни, отколкото вероятно е здравословно. Един от най-добрите начини да се намалят нивата на стресовите хормони и да се повишат нивата на ендорфин в организма е чрез масаж. Масажната терапия започва да действа незабавно като Ви помага да се отпуснете и релаксирате.

7. Тренирате редовно

Когато натоварвате тялото си физически, трябва редовно да третирате мускулите си чрез масажна терапия. Добрият масажен терапевт може да Ви помогне да останете активни и да избегнете всякакви мускулни травми.

Тайните на тайландския терапевтичен масаж вече са достъпни и в Бургас. И не се нуждаете от причина, за да посетите висококвалифициран терапевт, който ще Ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и да почувствате блажения релакс след качествена лечебна сесия. Мястото е масажно студио „Тай Дзен“. Адресът град Бургас, улица „Антим I“ №37. Час можете да си запишете на тел. 088 993 27 99 или онлайн. Студиото работи от вторник до неделя, между 11:00 и 22:00 часа, само с предварителни резервации.   

Повече информация за масажно студио “Тай Дзен” може да прочетете ТУК!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега