Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

All the Jazz представя James&Black; BG Band

All the Jazz представя James&Black; BG Band

Брус Джеймс и Бела Блек пристигат специално от Тексас, за да изнесат поредица концерти, заедно с българските си колеги Димитър Льолев, Никола Горялов и Евден Димитров.

All the Jazz дава началото на турнето на Брус Джеймс и Бела Блек, които пристигат специално от Тексас, за да изнесат поредица концерти, заедно с българските си колеги Димитър Льолев, Никола Горялов и Евден Димитров.

Брус Джеймс и Бела Блек се присъединяват към музикалните сили в Остин, Тексас през 2011 г. Корените на тяхната музика определено произтичат от традицията на южния соул от Тексас, Ню Орлиънс и Мемфис, но те не са завръщане. Основите изразни средства на Джеймс и Блек са гласовете и историите в песните им. При тях става въпрос за музикалното платно, което е мръсотията за цветята, така да се каже - плодородна почва за самата мелодия, на която да расте.

През лятото на 2012 Джеймс и Блек се местят в  Европа  и поставят  основите си в Белгия, Холандия, Германия, Италия, Испания и сега Франция, като изнасят близо 150 спектакъла годишно и обхващат над 350 000 км. Те са подгрявали Грегъри Портър и Фатумата Диавара в Лейдид Холд в Summer Jazz, Candy Dulfer в Амстердам във Vondel Park, изпълнявани три пъти в Porreta Soul Festival в Портрета Терме, Италия, заедно с изпълнители като Bobby Rush и Lattimore Клей Хамънд. в Enclave de Aguas в Сория, Испания, заедно с Лий Фийлдс и Ники Хил, участвали на Международния джаз фестивал в Барселона и подкрепиха New Yorkers, Slackers, в цяла Германия и Австрия.

През април тази година те се представят  в уикенда на Балтийската душа със Sister Sledge, Lenny Williams и CeCe Penniston близо до Хамбург, Германия и изнасят трибют за Allen Toussaint на фестивала на Souret Porretta през юли. Джеймс и Блек също се появяват на фестивала Peer Blues през 2017 г. заедно с ZZ Top, Jools Holland и Blind Boys от Алабама.

През юли 2017 г. дуото издава втория си студиен албум "This Time", продуциран от Жан-Пол Ван Хам в Magnet Studios в Брюксел, БЕЛ, през миналата пролет и лято в Германия, Испания, Франция, Италия, Белгия, Словакия , България и Холандия.

Концертът ще се състои на 16 февруари (петък), от 21:00 часа в популярен бургаски бар в сградата на Операта. Билети се продават  на касата на НХК и на място, преди  концерта. Цената им е 12 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега