Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

D2 ще пеят в Бургас в Деня на жената

D2 ще пеят в Бургас в Деня на жената

Рокаджиите ще представят новото парче „Марс“ на живо.

D2 започнаха национално клубно турне, което ще продължи през февруари, март, и април, за да премине през над 20 български града. Сред тях ще бъде и Бургас. В крайморския град една от емблематичните рок банди на България ще гостува навръх Деня на жената - 8 март. Всички почитатели на българската рок музика в Бургас, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.

“На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.

Концертът в Бургас ще се състои в популярен нощен бар на ул. "Възраждане" 10. Билети можете да откриете в мрежата на Евентим.

<iframe width=447 height=300 src=https://www.youtube.com/embed/pG7fPFEFRk0 frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега