Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" спечели четири Златни глобуса

"Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" спечели четири Златни глобуса

Церемонията се състоя снощи в Холивуд и даде начало на най-бляскавия сезон в света на киното - сезонът на наградите.

Лентата "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" е големият победител на тазгодишните Златни глобуси. Филмът спечели голямата номинация за Най-добра драма на годината. Франсис МакДорманд взе приза за най-добра актриса в главна роля. Лентата грабна и награда за поддържаща мъжка роля за изпълнението на Сам Рокуел, както и тази за сценарий.

Церемонията се състоя снощи в Холивуд и даде начало на най-бляскавия сезон в света на киното - сезонът на наградите. Водещ на юбилейното 75-о издание на Златните глобуси бе Сет Майерс, а наградите връчиха звезди като Дженифър Анистън, Хали Бери, Марая Кери, Кели Кларксън, Пенелопе Круз, Джина Дейвис, Зак Ефрон, Салма Хайк, Крис Хемзуърт и други.

Наградата за актьор в главна мъжка роля отиде при Гари Олдман за играта му в "Darkest hour". В тази категория бяха номинирани още Дензъл Уошингтън, Том Ханкс, Даниел Дей-Люис и Тимъти Шаламе. За главна женска роля в мюзикъл или комедия миналогодишната призьорка Ема Уотсън отново бе номинирана, но статуетката отиде при Сърша Ронан за играта й в "Lady bird".

Призът за главна мъжка роля в мюзикъл или комедия спечели Джеймс Франко за "The Disaster Artist". Статуетката за поддържаща женска роля пък бе отредена за Алисън Джени и "I, Tonya". Призът за режисьор на годината спечели Гийермо дел Торо за лентата "The Shape of Water". Глобусът за чуждестранна продукция бе присъден на френско-немския филм "In The Fade".

Носител на тазгодишната награда за цялостен принос към шоубизнеса “Сесил Б. ДеМил” получи Опра Уинфри. Тя е първата чернокожа жена, която получава приза. Нейната реч събуди най-бурни реакции сред публиката и в социалните мрежи. Телевизионната водеща говори за феминизма, силата на съвременната жена и свободата на изразяване на представителките на нежния пол.

Сега публиката с нетърпение очаква и най-големите награди в света на киното - церемонията по раздаването на Оскарите. Тя ще се състои на 4-ти март.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега