Абитуриенти масово се подготвят за матурата с онлайн курсове

Автор: "PoligrafF" , от 05.03.2018 0
Образователни центрове предлагат пакети от 20 видеа по 60 минути.

Бъдещи абитуриенти масово се подготвят за матурата с онлайн курсове, вместо с групови занятия и частни уроци. Образователни центрове предлагат пакети от 20 видеа по 60 минути, разделени в три категории, отнасящите до отделните модули на матурата, пише “Монитор”. След всеки урок следва тест за проверка на наученото.

Онлайн уроците не само са по-лесно достъпни за младежите, но излизат и по-евтино. Подготовката по БЕЛ струва между 80 и 300 лева, при положение, че траздиционните курсове се таксуват между 500 и 1000 лева. Подготовката за втория изпит между 200 и 600 лв.

”Предимството на онлайн обучението е, че децата сами решават кога и по колко пъти ще гледат даден урок. Освен това цената на този вид подготовка е в пъти по-ниска. Затова с всяка изминала година интересът към услугата се увеличава”, обясниха от един от столичните образователни центрове, които предлагат онлайн подготовка.

Тази година матурата по БЕЛ ще бъде на 21 май, а вторият задължителен изпит по предмет по желание ще бъде на 23 май.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или