Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Агенцията по безопасност на храните с горещ телефон и актуален сайт

Автор: "PoligrafF", от 13.04.2011 1
От 18 април Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) стартира горещ телефон за потребителите - 0700 122 99. На него ще отговарят оператори, които ще приемат сигнали и запитвания относно дейността на агенцията всеки ден от 8:00 до 21:00 часа, включително и в почивни и празнични дни.

От 18 април Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) стартира горещ телефон за потребителите - 0700 122 99. На него ще отговарят оператори, които ще приемат сигнали и запитвания относно дейността на агенцията всеки ден от 8:00 до 21:00 часа, включително и в почивни и празнични дни.

Вече е активен и уеб сайтът на агенцията за връзка с потребителите, който е с изключително богато меню и лесна навигация. Чрез сайта си БАБХ за първи път дава възможност на потребителите да подават сигнали онлайн. Всички посетители могат да изпращат своите оплаквания за нарушения и впечатления, свързани с цялостната дейност на агенцията чрез попълване на електронна бланка.

Потребителите на уеб страницата могат да открият полезна информация какво трябва да следят върху етикетите на храните, кои са опасните за човека болести по животни и др. Представителите на бизнеса ще могат да се запознаят подробно с българските и европейските нормативни документи.

Освен тях, на разположение ще бъдат и образци на документите, които имат отношение към контрола на храните, здравеопазването и хуманното отношение към животните, фитосанитарния контрол и всички останали сектори, които попадат под контрола на БАБХ. В отделна секция на сайта са поместени всички стандарти за храни - “Стара планина” за месни продукти, “България” за хляб и хлебни произведения, както и информация за млечни продукти по БДС.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или