Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Агенция по заетостта набира кандидати за работа в сферата на туризма в Германия

Автор: "PoligrafF", от 02.11.2016 0
Агенция по заетостта набира кандидати за работа в сферата на туризма в Германия. 30 души ще бъдат поканени на интервю в Бургас и в края на годината да започнат желаната работа.

Агенция по заетостта набира кандидати за работа в сферата на туризма в Германия. 30 души ще бъдат поканени на интервю в Бургас и в края на годината да започнат желаната работа. Позициите са във верига хотели “Мarriott”, както и в ресторанти за бързо хранене “McDonald’s” във Франкфурт и региона.

Заплащането на одобрените кандидати за хотели „Мarriott“ е от 2054,00 EUR до 2206,00 EUR, според професионалната квалификацията и опита, а в „McDonald’s“ – 8,60 евро/час, според тарифния договор. Работното време по 30-те оферти също е регламентирано, като за „McDonald’s“ то е 5 дни седмично (понеделник–неделя) на смени в различни сфери – кухня, каса, склад, почистване. Предложението на хотели „Мarriott“ е за пълен работен ден – 38,8 часа/седмично, на смени.

Двамата работодатели ще оказват и допълнителна подкрепа на избраните кандидати. „McDonald’s“ ще подпомага своите избраници при наемането на жилище (предоставяне на контакти) и ще предоставя безплатна храна за персонала през работно време. Хотели „Мarriott“ осигуряват възможност за временно настаняване, като също включват храна за периода на работното време.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски или английски език, мотивационно писмо, сертификати в оригинал и с превод, документи за образование по специалността,  препоръки (при наличие). Всички документи трябва да са преведени на немски или английски език според изискванията на конкретните оферти.

Желаещите могат да изпращат документи на следните е-мейл адреси:
• За работа в ресторанти „McDonald’s“ (в сферата на системната гастрономия): B.Tashenov@az.government.bg.
• За работа в хотели „Мarriott“ (в сферата на хотелиерство и ресторантьорство): S.Taseva@az.government.bg

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22.11.2016 г. в гр. Бургас, което ще се проведе на немски език от представители на германската Централата за международно и специализирано посредничество в гр. Франкфурт.

Подборът на персонал се осъществява от Агенцията по заетостта и EURES България, в сътрудничество с германската Федерална агенция по труда.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Обичаме си го този наш Бургас и това е!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или