Акцията на САЩ срещу Huawei продължава

Автор: "PoligrafF", от 22.02.2019 0
Държавният секретар съобщи, че страната нямало да споделя информация с партньори, използващи технологиите на IT гиганта.

Акцията на САЩ срещу Huawei продължава. В интервю за Fox, държавният секретар Майк Помпео съобщи, че страната нямало да споделя информация с партньори, използващи технологиите на IT гиганта поради “съображения за сигурност”.

Използването на технологичните решения на Huawei в държавната администрация можело да изложи на риск чувствителна информация на САЩ. Това е поредният акт на северноамериканската държава срещу техногиганта. Властите обмисляли и да забранят вноса и употребата на продукти на компанията.

Причината за това са обвинения срещу главния финансов директор на Huawei - Мън Ванчжоу за финансови измами и нарушаване на американските санкции срещу Иран. САЩ изрази и подозрения, че фирмата работела за Пекин, а оборудването й можело да се използва за шпионаж.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или