Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Алексиев: Докато аз съм кмет на Поморие няма да допусна лъжи и манипулации

Автор: "PoligrafF", от 16.03.2015 1
Страстите в Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съвет Поморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по повод депозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ Поморие ЕООД д-р Цветков.

Страстите в Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съвет Поморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по повод депозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ Поморие ЕООД д-р Цветков. Поради противоречието между интересите на собственика на търговското дружество – Община Поморие и неговият управител - д-р Цветков, Общински съвет Поморие, с 13 гласа „За” и 5 „Против” взе решение жалбата да бъде оттеглена.  

Спазвам добрия тон, тъй като до изборите има цели шест месеца, а не бих искал да правя предизборна кампания от позиция на Кмет на Община Поморие. За съжаление група от хора тръгнаха в лоша посока, в която с черен пиар дадоха старт на предизборната си кампания. Лошото е, че тази група хора са водени единствено от алчност за власт и бизнес интереси. В отговор на създателите на сайтове и групи в интернет пространството заявявам, че дойде време да си кажем истината – с конкретни факти, имена и теми. На никой няма да спестя истината, защото именно тя е най-голямото ни оръжие, на мен и на целия ми екип. Така е защото ние винаги сме били честни и открити пред нашите съграждани.

Няма да допусна групичка от хора да заблудят целия град, заигравайки се със страховете на хората. Тези хора ни мачкаха чрез всякакви институции и като видяха, че нямаме никакво извършено престъпление, никаква злоупотреба, започнаха с този изключително грозен и черен пиар. Тази грозна манипулация ще сравня с пропагандната машина на Гьобелс. И всичко това прикрито зад някакви благородни цели и благородни професии. В Поморие, от 30 години такова мащабно строителство не е имало и не знам дали в близките 30 години ще има. Това е плод на много труд, на много хора и няма да допусна клевети от няколко човека с болни амбиции. Тази  група определям като група от вредни хора, защото с действията си те чертаят зловещо бъдеще на Поморие и на гражданите на Поморие. С

 действията и лъжите си те застрашават туристическия сезон, като правят всичко възможно да спрат проекта за водния цикъл на Поморие и градът да остане разкопан. И всичко това заради лични интереси! Няма да допусна разделението на хората от „града” и „квартала”, защото три години работих, за да докажа, че няма такова разделение. Мой дълг е да защитя Поморие от това зло, защото Поморие не е на кмета, независимо как се казва той, Поморие е на поморийци. Поморие е град със славна история, добро настояще и много добро очертаващо се бъдеще. Няма да допусна да сринат всичко това заради лични интереси! И конкретно за МБАЛ Поморие: На проведеното заседание на Общинския съвет поставих няколко конкретни въпроса на д-р Цветков, на които отговор не получих.

Затова вече ще задавам въпросите си публично. Какво е състоянието на общинската болница, която от 8 години е под управлението на д-р Цветомир Цветков? Поради съмненията ми за пренасочване на средства от здравната каса, още тази седмица ще сезирам всички институции в държавата – Прокуратура, ДАНС, НАП, АДФИ, Инспекторатът и  Медицинският одит към министерството на здравеопазването, да влязат на масирана проверка в болницата и да установят злоупотребите от години наред точене на здравната каса.” - това е част от коментара на кмета Иван Алексиев по време на откритата оперативка днес.

Добави в Svejo

Коментари (1)

E.K., 16.03.2015, 17:48
Браво, кмете! С теб съм аз и моите близки, дано и останалите поморийци си отворят очите и не се подвеждат

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или