Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Алексиев: Докато аз съм кмет на Поморие няма да допусна лъжи и манипулации

Автор: "PoligrafF", от 16.03.2015 1
Страстите в Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съвет Поморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по повод депозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ Поморие ЕООД д-р Цветков.

Страстите в Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съвет Поморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по повод депозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ Поморие ЕООД д-р Цветков. Поради противоречието между интересите на собственика на търговското дружество – Община Поморие и неговият управител - д-р Цветков, Общински съвет Поморие, с 13 гласа „За” и 5 „Против” взе решение жалбата да бъде оттеглена.  

Спазвам добрия тон, тъй като до изборите има цели шест месеца, а не бих искал да правя предизборна кампания от позиция на Кмет на Община Поморие. За съжаление група от хора тръгнаха в лоша посока, в която с черен пиар дадоха старт на предизборната си кампания. Лошото е, че тази група хора са водени единствено от алчност за власт и бизнес интереси. В отговор на създателите на сайтове и групи в интернет пространството заявявам, че дойде време да си кажем истината – с конкретни факти, имена и теми. На никой няма да спестя истината, защото именно тя е най-голямото ни оръжие, на мен и на целия ми екип. Така е защото ние винаги сме били честни и открити пред нашите съграждани.

Няма да допусна групичка от хора да заблудят целия град, заигравайки се със страховете на хората. Тези хора ни мачкаха чрез всякакви институции и като видяха, че нямаме никакво извършено престъпление, никаква злоупотреба, започнаха с този изключително грозен и черен пиар. Тази грозна манипулация ще сравня с пропагандната машина на Гьобелс. И всичко това прикрито зад някакви благородни цели и благородни професии. В Поморие, от 30 години такова мащабно строителство не е имало и не знам дали в близките 30 години ще има. Това е плод на много труд, на много хора и няма да допусна клевети от няколко човека с болни амбиции. Тази  група определям като група от вредни хора, защото с действията си те чертаят зловещо бъдеще на Поморие и на гражданите на Поморие. С

 действията и лъжите си те застрашават туристическия сезон, като правят всичко възможно да спрат проекта за водния цикъл на Поморие и градът да остане разкопан. И всичко това заради лични интереси! Няма да допусна разделението на хората от „града” и „квартала”, защото три години работих, за да докажа, че няма такова разделение. Мой дълг е да защитя Поморие от това зло, защото Поморие не е на кмета, независимо как се казва той, Поморие е на поморийци. Поморие е град със славна история, добро настояще и много добро очертаващо се бъдеще. Няма да допусна да сринат всичко това заради лични интереси! И конкретно за МБАЛ Поморие: На проведеното заседание на Общинския съвет поставих няколко конкретни въпроса на д-р Цветков, на които отговор не получих.

Затова вече ще задавам въпросите си публично. Какво е състоянието на общинската болница, която от 8 години е под управлението на д-р Цветомир Цветков? Поради съмненията ми за пренасочване на средства от здравната каса, още тази седмица ще сезирам всички институции в държавата – Прокуратура, ДАНС, НАП, АДФИ, Инспекторатът и  Медицинският одит към министерството на здравеопазването, да влязат на масирана проверка в болницата и да установят злоупотребите от години наред точене на здравната каса.” - това е част от коментара на кмета Иван Алексиев по време на откритата оперативка днес.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

"Дойде ли есен, не ходете в бижутерията, за да видите злато. Отидете…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Удовлетворени ли сте от изборните резултати в Бургас?

Да Не 50/50
виж резултатите или