Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Аня Пенчева и Стефан Данаилов представят "Актрисата" премиерно в Бургас

Аня Пенчева и Стефан Данаилов представят "Актрисата" премиерно в Бургас

Спектакълът ще гостува в Операта на 18 юли.

Култовата Аня Пенчева и емблематичният Стефан Данаилов пристигат в Бургас, за да представи премиерно спектакъла "Актрисата" на 18-и юли. Постановката ще се играе в залата на Операта, от 19:00 часа.

Режисьор на спектакъла е Росица Обрешкова, а музиката е дело на Иван Лечев. Постановката е на Данаилов.

„Актрисата“ несъмнено е театралното събитие за годината и се играе във всички градове в България при изключителен зрителски интерес и билети на „търси се“. На Стефан Данаилов ще партнират Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Павел Иванов.

„Актрисата“ на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената.

Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си.

Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има?  Отговорите - следващия четвъртък.

Продукцията на ПК "Ажур Пико" ще гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да намерите на каса “Часовника”. За повече информация тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега