Асен Блатечки и Ненчо Илчев на "Вечеря с приятели" в Бургас

Автор: "PoligrafF" , от 24.05.2019 1
Секссимволът Асен Блатечки и “столичанинът в повече” Ненчо Илчев се познават още от НАТФИЗ, където са състуденти. Години наред обаче двамата не се качват заедно на една сцена. Това се променя с появата на продукцията на Театър “Сълза и смях” - “Вечеря с приятели”.

Секссимволът Асен Блатечки и “столичанинът в повече” Ненчо Илчев се познават още от НАТФИЗ, където са състуденти. Години наред обаче двамата не се качват заедно на една сцена. Това се променя с появата на продукцията на Театър “Сълза и смях” - “Вечеря с приятели”.

Автор на пиесата е Доналд Маргулис, а прочитът е на режисьора проф. Ивайло Христов. Партньори на двамата популярни български актьори ще бъдат дамите Мария Сапунджиева и Кристина Янева. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я видят отново на 29 май, от 19:00 часа в НХК.

”Вечеря с приятели” разказва историята на две семейства, изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата? Разбира се, еднозначен отговор няма. Всеки има право да постъпи както намери за добре.

Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети... тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети се продават на касата на НХК. За повече информация и резервации - тел. 0894/898-098.

Добави в Svejo

Коментари (1)

Zeno, 26.05.2019, 00:01
Веднъж стана дума с една дама за творчеството, обаятелността и т.н. на Стефан Данаилов. Казах и, че този актьор въобще не ми допада, даже ми е антипатичен. Тя на свой ред попита : - А вие кой сте господине, знам ли Ви отнякъде, известен ли сте с нещо?...Тя не ме разбра - не си мерим славата, просто този пич не ме кефи и той и майсторските му класове и изобщо и изцяло всичко свързано с него. Изрично казвам - не съм популярна и/или сексапилна (Стефаноидна) фигура, но не мога насила да харесам тази почти "В-иконена" песрона.

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или