Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атака дава генералния директор на bTV на Комисията за борба с корупцията

Атака дава генералния директор на bTV на Комисията за борба с корупцията

Атака ще подаде сигнал срещу генералния директор на Бтв Вики Политова в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика към НС.

Атака ще подаде сигнал срещу генералния директор на Бтв Вики Политова в Комисията за борба  с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика към НС. Това стана ясно по време на провелата се днес пресконференция на националистите.

Лидерът на Атака заяви, че Политова притежава акции от  Първа инвестиционна банка, а нейният съпруг е член на Надзорния съвет на банката. В качеството й на притежател на акции от тази  банка, тя е в драстичен конфликт на интереси. Финансовата институция е притежател на собственост в ски-курортите Витоша, Боровец, Банско и Разлог. Протестите, които стават в последните дни, са свързани изключително много с евентуални строежи на ски-съоръжения в тези курорти.

Според Сидеров, шефката на една от най-влиятелните телевизии има пряк интерес от строежа на тези съоръжения, срещу които пък строежи протестираха в София организираните от Фейсбук и интернет граждани.

В тази връзка Волен Сидеров ще подаде сигнал срещу Вики Политова до Антикорупционната комисия и до държавната Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Сидеров смята, че това е много драстично нарушаване на правото на информация на хората и допълни, че Бтв е тенденциозна спрямо отразяването на тези протести -  тя буквално взе позиция против протестиращите и в защита на закона, който се оспорва от много граждани, допълни той.

"Така или иначе, тези вълнения около Закона за горите показват някои скрити връзки в нашето общество и за пореден път доказват, че ние от Атака бяхме прави, когато протестирахме, включително пред редакцията, пред офисите на Бтв във връзка с Катуница. Тази медия от много време отразява тенденциозно събитията в България", каза пред журналисти Сидеров, и допълни, че "сега ставаме свидетели как нейни шефове са свързани икономически, което обяснява много неща".

В заключение лидерът на националистите допълни, че в момента медийни босове се разследват по тежки обвинения и очевидно въпросът за медийната среда в България ще трябва да бъде поставян все по-често и по-задълбочено на дневен ред.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега