Бебета се впускат в "шеметна надпревара" в Поморие

Автор: "PoligrafF" , от 01.06.2018 0
За трета поредна година Община Поморие организира уникално състезание за деца от 6 месеца до 3 години “Победители с мама и татко”. Семейният спортен празник ще се проведе днес, 02-ри юни, от 10.00 часа, на многофункционалната спортна площадка при “Руски паметник”.

За трета поредна година Община Поморие организира уникално състезание за деца от 6 месеца до 3 години “Победители с мама и татко”. Семейният спортен празник ще се проведе днес, 02-ри юни, от 10.00 часа, на многофункционалната спортна площадка при “Руски паметник”.

Веселата надпревара стартира с нелеката спринтова дисциплина „4х4 – четири метра на четири крака“, като за добрата подготовка на малчуганите са необходими многократни тренировки с личните им треньори – мама, татко, баба, дядо и приятели.

„Победители с мама и татко” е мероприятие, предназначено за цялото семейство и гарантира незабравимо изживяване както за всички състезатели, така и за публиката. За всички участници в надпреварата ще има атрактивни награди, а участието е напълно безплатно.

За да се запишете, не е задължително да сте семеен. Семейства с един родител могат да участват, като заместят липсващото лице с роднина или приятел.

РЕГЛАМЕНТ:
Възрастовата граница – деца от 6 месеца до 3 години. Малките участници ще са разпределени в четири възрастови групи, както следва:

* Група „Маратонци с памперси” – от 6 до 9 месеца. Те ще вземат участие в 1 състезателна игра: „лекоатлетическо състезание“ за „Най-бързо пълзящо бебе”;
* Група „Автомобилисти” – от 9 месеца до 1 г. и 3 месеца. Те ще вземат участие в 1 състезателна игра – Състезание с бебешки колички;
* Група „Сладки бебета” – от 1 г. и 3 месеца до 2 г. Те ще се включат в 1 състезателна игра – „Най-сладките целувки“;
* Група на „Малките атлети” – от 2 г. до 3 г. За тях са подготвени 2 забавни състезателни игри – „Бързо събиране на балони“ и „Бързи и сръчни“.

За въпроси и записване: Община Поморие, ет. 1, стая 12, e-mail: sport@pomorie.org, телефон: 0882420077

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или