Безплатна читалня за деца отваря врати в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 06.03.2018 0
Читалнята има за цел да запознае децата с езика на литературата по забавен и интересен начин.

Безплатна читалня за деца отваря врати в Бургас в края на тази седмица. Детски литературен клуб “Малкият принц” ще бъде официално открит на 9-и март, от 18:00 часа в сградата на Център за млади таланти на пл. “Атанас Сиреков” №4, срещу Община Бургас.

Читалнята има за цел да  запознае децата с езика на литературата по забавен и интересен начин като изгражда у тях полезни знания за света, в който живеят. Книгите са специално подбрани и подходящи за деца между 6 и 13 години и ще бъдат поднесени увлекателно, занимателно и достъпно.

”Четенето на книги е магия! Четенето е важно за децата и ги изпълва с въодушевление, помага им по-добре да разбират света и да учат докато се забавляват. Четящите деца използват въображението си, поставят себе си на мястото на героите от историите. Книгите помагат на малките да видят нови светове и да достигнат пълния си потенциал, което е и основна мисия и цел в работата на Център за млади таланти”, споделя Лилиана Славова, председател на Фондация “Шанс за децата на България” - инициатори на проекта.

Откриването на Читалнята ще бъде съпроводено от изложба на детски рисунки от Регионалния онлайн конкурс за детско творчество на тема “Моят ангел - мама”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или