Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Безплатните минути предлагани от мобилните оператори са въздух под налягане

Автор: "PoligrafF", от 16.04.2014 0
"Хората няма да се заблуждават с тези пакети и безплатни минути, които са въздух под налягане – 1000 безплатни минути вие ги изяждате с 300 минути разговор", каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков.

”Хората няма да се заблуждават с тези пакети и безплатни минути, които са въздух под налягане – 1000 безплатни минути вие ги изяждате с 300 минути разговор”, каза пред Нова телевизия председателят на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Веселин Божков.

Относно новите правила за таксуване на разговорите по мобилен телефон той заяви, че до този момент никой не е забранявал на мобилните оператори да тарифират по системата 60 + 1. “Сега се дава възможност да се тарифира по системата 30 + 1 – това означава, че колкото говориш, толкова и плащаш”.

След промените операторите вече са задължени да предлагат два мобилни плана. „При нас имат доста хора, които са социално слаби. Така те ще могат да си вземат пакет за 20 минути и ще платят за 20 минути”, каза още Божков.На въпрос какво трябва да направят хората, които искат да бъдат отчитани до секунда и са в договор, експертът отвърна, че те трябва да отидат и да преподпишат договорите си.

„Операторите не са много радостни от тези изисквания”, заяви още председателят на КРС и добави, че те ще направят всичко възможно, за да запазят по-големите тарифни планове, които взимат повече пари. По думите му новите тарифни планове няма да са така атрактивни от гледна точка на минути, защото те реално ще отчитат точните минути на разговора. Експертът посъветва хората да сключват по-кратки договори, защото така ще могат да се възползват от непрекъснатото намаляване на цените.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Пролет иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или