Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Белослава става "островитянка" днес

Белослава става "островитянка" днес

Вълнуваща вечер е подготвила певицата Белослава за почитателите си в Бургас. Тази вечер изпълнителката ще изнесе концерт на остров “Света Анастасия”. Заедно с нея, “островитяни” ще станат и пианистът Живко Петров, тромпетистът Росен Захариев - Роко и Калин Вельов. Мотото на музикалното приключение е “Life is Beautiful” (”Животът е красив”).

Вълнуваща вечер е подготвила певицата Белослава за почитателите си в Бургас. Тази вечер изпълнителката ще изнесе концерт на остров “Света Анастасия”. Заедно с нея, “островитяни” ще станат и пианистът Живко Петров, тромпетистът Росен Захариев - Роко и Калин Вельов. Мотото на музикалното приключение е “Life is Beautiful” (”Животът е красив”).

След дълго отсъствие на бургаска сцена четиримата музиканти са избрали едно от най-нестандартните, но и най-забележителните кътчета на Бургаския бряг за новия си концерт. “Life is Beautiful” ще ни отведе на романтична разходка с някои от най-големите си хитове и ще загатне за новия проект, върху който работи. Той включва изцяло акустични парчета, сред които нови аранжименти на някои от най-популярните си песни.  

Поради ограничения капацитет на острова, броят на местата е фиксиран. Пропуски можете да закупите и онлайн на цена от 35 лева за ранно записване и 39 лева стандартна цена след изчерпване на предварителните резервации.

В тази цена влиза и пътуването до и от “Света Анастасия”. Корабчетата ще тръгнат от Морска гара в 19:45 ч. днес. Първите акорди на концертната част ще прозвучат в 21 часа, като преди това гостите на събитието ще имат възможността да се разходят на острова. Почитателите на Белослава ще отплават от острова в 23:30 часа.

При лошо време и невъзможност за отплаване на корабите, концертът ще се проведе в на закрито в популярен бургаски бар на ул. “Милин камък” 1, с начален час 21:30 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега