Бербатов издаде автобиография, готви се да я пуска и на английски

Автор: Ирина Й., от 22.10.2018 0
"По моя начин" ще бъде по книжарниците от 10 ноември.

Подобно на някои от най-големите имена в спорта по света, един от най-популярните български футболисти - Димитър Бербатов също издаде автобиография. Книгата “По моя начин” ще бъде по книжарниците от 10 ноември. Първите 500 заявени на pre-order бройки обаче ще вървят с автограф, обяви самият спортист в социалната мрежа “Facebook”.

”В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси”, посочва в анотацията Бербатов.

Книгата е и с предговор от сър Алекс Фъргюсън. В 448 страници намират място разкази за кариерата на българския футболист, истории от срещите му със световно известни личности, цветни снимки и какво ли още не.

Засега книгата излиза само на български, но Бербатов обещава скоро да я пусне и на английски.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или