Близки на семейството: У нас твърдят, че трябва да оставим Натали да си отиде

Автор: "PoligrafF", от 23.01.2018 0
Борбата на Нати за движение вече е борба за живот.

Вече 10 години родителите на Натали се борят, за да има тя бъдеще. Семейството преминава през все по-страшни диагнози и състояния, които отнемат от надеждата им. От 5-годишна възраст Нати провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която да й помогне да превъзмогне Детска церебрална парализа.

В момента детето страда и от разновидност на синдрома на Хишпрунг - вродено заболяване на дебелото черво, заради което Нати не може нито да се храни, нито да пие вода. Борбата за движение вече е борба за живот.

Проведени са консултации с гастроентеролози, педиатри, генетици, детски и хирурзи в София, Варна, Стара Загора, Пловдив и включително всички големи медицински центрове в България, но случаят е обявен като комплициран и с невъзможност за лечение на място. От Фонда за лечение на деца вече са отказали подпомагане за лечението на Натали в чужбина.

”Според Фонда, това дете няма нужда да се храни. Няма нужда да пие вода. Няма нужда да живее. Според Фонда, родителите на Натали, които се борят за детето си от вече десет години, трябва да спрат да го обичат, и без много шум да го оставят да си отиде...”, коментират инициаторите на поредната благотворителна акция, този път, посветена на живота на детето.

Семейството на Натали има оферта от берлинска клиника, в която предлагат биопсия, изследвания и операция от спешен порядък, като дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта. Необходимите средства за курса на лечение възлизат на 39.178,00 евро. Всеки, който желае, може да помогне с превод по сметка:

IBAN: BG86 IORT 8048 5024 7707 00
BIC: IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева

Можете да помогнете и с DMS NATALI - 17777

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или