Бургазлия разкрива тайната на успеха в дебютната си книга "Предприемачът"

Автор: "PoligrafF" , от 16.04.2018 0
Срещата с публиката в родния си град Попов е насрочил за 24-и април, от 19:30 часа, в БСУ.

Идния вторник Пламен П. Попов се връща в родния си град Бургас след седемгодишно отсъствие, за да сподели опита,  натрупал като предприемач, лектор и създател на националната информационно-образователна кампания “Аз събуждам България”. Бургазлията ще представи дебютната си книга “Предприемачът” в общо 11 града в цялата страна. Срещата с публиката в родния си град Попов е насрочил за 24-и април, от 19:30 часа, в БСУ.

”Вярвай в себе си и действай!” - това е посланието в ”Предприемачът”. “Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие”, убеден е Попов.

”Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!”, пише Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема “Ефективната комуникация”, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос - международен обучител по личностно развитие. Всеки посетител, който закупи “Предприемачът”, ще получи и специален подарък - всички 12 онлайн обучения от “Университет за личностно развитие и предприемачество” - 2017-а.


За автора:

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика,  чрез вяра и  действия. Има над 15-годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. За него предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Все още не можем да решим коя ни е любимата част от Великден - боядисването…
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или