Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Бургаската БКАТИ с Ден на отворените врата през януари

Автор: "PoligrafF", от 14.01.2015 0
Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции организира Ден на отворените врата в края на месеца. Бургазлии ще могат да се запознаят отблизо с представителите на асоциацията и текущите проекти, по които се работи, на 29.01.2015 г. – четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. Трайко Китанчев № 47, етаж 1, офис 1.

Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции организира Ден на отворените врата в края на месеца. Бургазлии ще могат да се запознаят отблизо с представителите на асоциацията и текущите проекти, по които се работи, на 29.01.2015 г. – четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. Трайко Китанчев № 47, етаж 1, офис 1.  

Заинтересованите от дейността на организацията ще могат да станат нейни членове, като повече информация за условията могат да получат на място, по e-mail: office@bcati.org  или на телефон 0893/ 366 103.  

Припомняме, че през изминалата година БКАТИ работи по няколко основни проекта. Сред тях са побратимяването на Бургас със старата столица на Китай – Нандзин, както и организирането на българо-китайски бизнес форум на родното Черноморие. Мащабността на този проект обаче наложи неговото отлагане за есента на тази година. Очакват се представители на над 100 големи китайски предприятия да посетят събитието, за да споделят и разширят своите инвестиционни планове за нашия пазар.  

По повод предстоящия бизнес форум, представители на асоциацията се срещнаха вчера с новия областен управител на Бургас, Вълчо Чолаков. Той даде подкрепата си за събитието, като обеща по време на него да представи  проекти, касаещи областта.  

БКАТИ е създадена през 2014 година в град Бургас. Основната ѝ цел е да подкрепя бизнес отношенията на фирми вносители и износители от морския град, както и насърчаване на китайски компании да инвестират в региона. Дейностите на организацията са свързани още с координацията на икономическите и професионалните интереси на бургаски и китайски дружества; с организиране на делови срещи и всякакви други форми на обмяна на опит за всичко, което се отнася до българо-китайските бизнес отношения. Партньор в дейностите на бургаската асоциация е една от най-известните китайски организации за чуждестранни инвестиции “Jiangsu Foreign Investment Bureau”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или