Бургаската библиотека търси доброволци за лятото

Автор: "PoligrafF", от 20.06.2017 0
Регионалната библиотека "Пейо Яворов" отново организира любопитната инициатива "Библиофенско лято".

Регионалната библиотека “Пейо Яворов” отново организира любопитната инициатива “Библиофенско лято”. Тя е насочена към младежите между 14 и 18 години, които обичат книгите и желаят да прекарат ваканцията си по един различен и незабравим начин.

Инициативата се организира за втора поредна година. Всички желаещи могат да се запишат като доброволци в бургаската библиотека. Те ще имат възможност да участват в процеса на дигитализация на библиотечни колекции, да  четат приказки на деца, да помагат в организацията на различни културни събития (изложби, представяния на книги в рамките на изложението “С книга на плажа”  2017) и други дейности на библиотеката, които ще ви представят библиотеката по нов  различен начин.

Желаещите да станат доброволци, могат да получат повече подробности чрез сайта на библиотеката, на адрес Бургас, улица “Булаир” № 10, ет.  или на  телефон: 056/910-231, Мария Мутафчиева.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или