Бургаската кампания "Големи автори за малки библиотеки" на Панаира на книгата в София

Автор: "PoligrafF" , от 13.12.2018 0
Кошници за подкрепа на кампанията ще бъдат поставени и в няколко бургаски книжарници.

Бургаската кампания “Големи автори за малки библиотеки” стана част от Панаира на книгата в София. Брандирана кошница се намира на щанд N351, според официалната схема на събитието - на издателство “Панорама”. Идеята е посетителите, купувайки книга за себе си или за коледен подарък, да подкрепят каузата за обновяване на книжните училищни библиотеки в по-малките и отдалечени населени места.

Кошници за подкрепа на “Големи автори за малки библиотеки” ще бъдат поставени и в няколко бургаски книжарници. Всеки, който има желание, може да се включи в каузата и да закупи нови издания на известни произведения, включени в учебните програми като разкази на Елин Пелин, Български народни приказки, „Под игото“ на Иван Вазов“ и много други.

Инициативата “Големи автори за малки библиотеки” е на бургаските депутати от ГЕРБ. Тя стартира тази година и вече има своите първи резултати.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или