Бургаски производител с отличие за любима марка бонбони

Автор: "PoligrafF", от 12.07.2016 0
Бонбониерата с дъх на портокалови корички, която подслажда нашенци от повече от 40 години, спечели приз в конкурса "Любимите марки". Наградата в категорията "Захарни изделия - бонбони" дойде именно в Бургас - родният град на едни от любимите сладки изкушения у нас.

Бонбониерата с дъх на портокалови корички, която подслажда нашенци от повече от 40 години, спечели приз в конкурса “Любимите марки”. Наградата в категорията “Захарни изделия - бонбони” дойде именно в Бургас - родният град на едни от любимите сладки изкушения у нас.

”Черноморец”, произвеждани от бургаската фирма “Победа” АД, са на пазара от 1969 година. Класическата рецепта с портокалови корички събра гласовете на над 4 000 любители на сладкото, което осигури убедителна преднина на марката пред класиралите се на второ и трето място.

За осма поредна година конкурсът „Любимите марки“ оценява най-обичаните от българските потребители брандове в 28 категории. Гласуването се провежда онлайн и трите етапа на надпреварата продължават близо месец. Тази година организаторите отчетоха над 30 000 гласували през целия период на кампанията.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или