Бургаски ученици измайсториха арт кът в сградата на гимназията си

Автор: "PoligrafF" , от 11.06.2018 0
Инициатор на проекта бе десетокласничката Румяна Евстатиева.

Артистични, сръчни, талантливи - с тези епитети можем да опишем групата младежи от Немската езикова гимназия в Бургас, които за един уикенд сътвориха уютен арт кът в сградата на своето училище.

Инициатор на проекта бе десетокласничката Румяна Евстатиева. С подкрепата на училищното ръководство, учителите и родителите на децата, днес в лобито на гимназията е разположен кът с мебели, изработени от палети. Гимназистите сами оформили къта и декоративните елементи по него, в рамките на иновативната проектна седмица в учебното заведение.

Кътът е обзаведен с пет импровизирани канапета, покрити с меки възглавници. Той е разположен в близост до откритата библиотека в учебното заведение и предлага удобно и уютно място за отдих, като същевременно разчупва атмосферата в лобито на гимназията.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или