Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас си спомня за Емил Димитров със спектакъл през април

Бургас си спомня за Емил Димитров със спектакъл през април

"Емил - изповед пред олтара на живота" ще се състои на 11 април.

Бургас си спомня за Емил Димитров с концерт-спектакъл през април. Автори на програмата "Емил - изповед пред олтара на живота" са Николай Априлов и Влади Априлов. Аранжиментите на песните на Емил Димитров са на Светослав Заров.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да ги изживеят на 11 април, от 19:00 часа в НХК. В концерта ще участват още певците Олга Михайлова - Динова, Пейо Филипов, Денислав Новев, Велин Михайлов и Орлин Цветанов. Диригент на оркестъра ще бъде Страцимир Павлов.

"Песните на Емил Димитров са една цяла морална система, която за съжаление липсва в съвремието ни. Те носят изконни ценности, които са важни за всеки човек, защото историите които разказва, са много лични. Мелодиите на Емил Димитров не са просто забавни, той не прави просто естрадна, "забавна" музика. В неговите песни винаги има послания - за приятелството, любовта, изневярата, верноста", коментират организаторите.

В спектакъла, който предлага актьорът Николай Априлов коректно, без излишни сензации, разказва етапни моменти от детството, възхода и кариерата, трудните години и още много любопитни факти и събития от живота на Звездата. Разказът е занимателен, атрактивен, предизвикателен, но и разгърнат на философска основа.

Съществено място в спектакъла имат най-големите хитове на певеца. Съвсем естествено е огнено темпераментните и неудържимо жизнени Страцимир Павлов - пиано и Орлин Цветанов - цигулка да се пристрастят към музиката на Емил. Тази мощна музикална сила, омагьосва публиката, запазва цялата прелест на познатите песни, но едновременно с  това внася промени в тяхната постройка и особено в тяхната ритмика.

Билети за концерта "Емил - изповед пред олтара на живота" можете да закупите на касата на НХК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега