Бургас търси най-красива омъжена дама за трета поредна година

Автор: "PoligrafF", от 30.01.2018 0
Лице на конкурса е красивата Надя Недялкова, която е миналогодишната носителка на титлата Мисис Бургас.

За трета поредна година Бургас ще търси най-красивата и успяла омъжена дама. В конкурса Мисис Бургас 2018 могат да се включат всички семейни жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство.

Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие до 1 март на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Мисис Бургас 2018 г., който е част от веригата Мисис България, ще се проведе на 23 март от 19.30 ч. Лице на конкурса е красивата Надя Недялкова, която е миналогодишната носителка на титлата Мисис Бургас.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или