Българският мъж все повече се интересува от естетични продукти и процедури

Автор: "PoligrafF", от 12.02.2019 0
Най-често търсените процедури са за лазерна епилация, лечение на акне, фини бръчки, както и ботокс, филъри и др.

Следвайки тенденцията в световен мащаб, българският мъж все повече се интересува от естетични продукти и процедури, предават от “Инфографити”. Най-често към експерти в сферата се обръщат млади мъже в активна възраст между 25 и 50 години, с доходи над средните, добре образовани.

Ако преди 10 години мъжете не сa се интересували от естетични процедури, то днес статистиката показва, че 20% от тях се възползват от услугите на дерматолозите. За разлика от жените, мъжете не се интересуват от попълването на бръчките, колкото от това да имат стегната и добре изглеждаща кожа. Търсят естествено младежко излъчване.

Най-често търсените процедури са за лазерна епилация, лечение на акне, фини бръчки, както и ботокс, филъри и др. Тенденцията е мъжете, които веднъж опитат определена процедура, да разширяват гамата от козметични услуги, търсейки нови ефекти.

В световен мащаб ръстът е по-внушителен. Очаква се, че през следващите три години, глобалният пазар на естетични процедури за мъже ще нараства стремглаво с годишен темп от над 7%, показват данни от проучванията на агенцията за анализи Technavio.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или