Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Вандали за малко не отнесоха глава на пътник в тролей

Автор: "PoligrafF", от 24.08.2011 3
Вандали изпробваха точния си мерник с камък върху един от тролеите на общинската фирма „Бургасбус”, снощи. За щастие от инцидента няма пострадали, но има нанесени материални щети по превозното средство.

Вандали изпробваха точния си мерник с камък върху един от тролеите на общинската фирма „Бургасбус”, снощи. За щастие от инцидента няма пострадали, но има нанесени материални щети по превозното средство.

Една от пътничките, през която е профучал камъкът силно се е изплашила. Вандалският акт се е случил около 21.00 часа на бул. „Захари Зограф” в к-с „Меден рудник”. По това време тролеят е изпълнявал маршрута си, като се е движил към комплекса и е бил пълен с пътници.

Камъкът, с големина на паве, е потрошил дясното странично стъкло, преминавайки опасно близо покрай главата на една от пътничките до прозореца. Тролейбусът с марка „Волво” е спрян от движение до определяне размера на щетите от застрахователната компания и остраняването им. 

Това не е единственият подобен случай на вандализъм спрямо общинските тролеи и имущество, казаха от общината. Десетки пъти досега са трошени стъклата на тролеите в Бургас или са причинявани аварии като са хвърляни парцали по ел. мрежата, по която се движат.

Последният инцидент е през април, когато въпреки, че колите са спрени от движение, заради удължаване на електрическата мрежа и трасето им, е проникнато в депото и отново са счупени стъклата на два от тролеите, паркирани там.

Добави в Svejo

Коментари (3)

Радослава, 24.08.2011, 17:29
Толкова злополучно можело да завърши тази история
Соня, 24.08.2011, 17:42
Това са лошите хора, те където и да са, с когото и да са ще правят злини. Преди няколко дни бях свидетел на плажа, как едно десет - дванайсет-годишно дете, двама негови връстници щяха да го удавят, като натискаха главата му в морето, то пищеше и искаше да се оскубне, но те пак го натискаха...след като се увериха хората наоколо, че това не е явно игра, всички, които бяхме във водата започнахме да им се караме..тогава те оставиха хлапето, с думите...Другия път няма да ти се размине, ще те удавим. И нищо чудно да стане/ако отиде пак с тях на плаж/, след като видях каква агресия има в тези деца. Като им направиха хората забележка техните думи бяха "И кво като го удавим". Последното оставам без коментар!
Rajneesh, 19.02.2014, 12:10
Just what the doctor orddree, thankity you!

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или