Вдъхновения за ръчно изработени валентинки

Автор: "PoligrafF" , от 03.02.2018 0
10 дни ни делят от най-романтичния ден от годината. И макар търговската мрежа да е изпълнена с всевъзможни предложения за изненади на любимия човек, нищо не може да се сравни с ръчно изработената картичка или подарък. В тях влагаме вниманието, креативността и емоциите си, което ги прави най-хубавата изненада.

10 дни ни делят от най-романтичния ден от годината. И макар търговската мрежа да е изпълнена с всевъзможни предложения за изненади на любимия човек, нищо не може да се сравни с ръчно изработената картичка или подарък. В тях влагаме вниманието, креативността и емоциите си, което ги прави най-хубавата изненада.

Днес сме Ви подбрали няколко вдъхновения за ръчно изработени картички. Те са сравнително лесни за изработване, но много романтични и специални. А в тях можете да напишете само “Обичам те”, или пък да копирате текст на любима песен/стихотворение.

Свети Валентин е денят на сърцата. Около тази дата навсякъде около нас светът се насища с този символ на любовта и привързаността. Затова е съвсем естествено картичката Ви да изобразява сърца.

Те могат да бъдат апликации, рисунка, скица или пък квилинг. Техниката зависи най-вече от сръчността и уменията Ви. Сърце можете да изобразите от хартия, плат, копчета, пайети и други дребни предмети. Може да го нарисувате, дори с пръсти.

Ако си падате по по-оригиналните техники, можете да заложите на закачливия надпис и/или да комбинирате текста с апликиране на предмети - ключ, за ключа от сърцето Ви, карта за игра (за моят/а крал/кралица), кибритче (огъня в сърцето ми) и т.н.

Оригинална и актуална идея са и изрязаните картички, които приличат на дантела. За тях ще ви бъдат необходими само хартия и ножица, но и доста сръчност. Препоръчително е да нарисувате предварително мотива, който искате да изрежете с молив и да се придържате към тези контури.

Вместо картичка, можете да заложите на подарък от типа “Х неща, които обичам в теб”. Те могат да бъдат във всякаква форма - бурканче с малки бележки, тефтерче и т.н.

Независимо на коя техника решите да се спрете, важно е текста да напишете на ръка. Дори несигурният почерк ще направи посланието по-лично и романтично. 

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Новият туристически информационен център в сърцето на Бургас ще посреща…
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или