Вдъхновения за ръчно изработени валентинки

Автор: "PoligrafF" , от 03.02.2018 0
10 дни ни делят от най-романтичния ден от годината. И макар търговската мрежа да е изпълнена с всевъзможни предложения за изненади на любимия човек, нищо не може да се сравни с ръчно изработената картичка или подарък. В тях влагаме вниманието, креативността и емоциите си, което ги прави най-хубавата изненада.

10 дни ни делят от най-романтичния ден от годината. И макар търговската мрежа да е изпълнена с всевъзможни предложения за изненади на любимия човек, нищо не може да се сравни с ръчно изработената картичка или подарък. В тях влагаме вниманието, креативността и емоциите си, което ги прави най-хубавата изненада.

Днес сме Ви подбрали няколко вдъхновения за ръчно изработени картички. Те са сравнително лесни за изработване, но много романтични и специални. А в тях можете да напишете само “Обичам те”, или пък да копирате текст на любима песен/стихотворение.

Свети Валентин е денят на сърцата. Около тази дата навсякъде около нас светът се насища с този символ на любовта и привързаността. Затова е съвсем естествено картичката Ви да изобразява сърца.

Те могат да бъдат апликации, рисунка, скица или пък квилинг. Техниката зависи най-вече от сръчността и уменията Ви. Сърце можете да изобразите от хартия, плат, копчета, пайети и други дребни предмети. Може да го нарисувате, дори с пръсти.

Ако си падате по по-оригиналните техники, можете да заложите на закачливия надпис и/или да комбинирате текста с апликиране на предмети - ключ, за ключа от сърцето Ви, карта за игра (за моят/а крал/кралица), кибритче (огъня в сърцето ми) и т.н.

Оригинална и актуална идея са и изрязаните картички, които приличат на дантела. За тях ще ви бъдат необходими само хартия и ножица, но и доста сръчност. Препоръчително е да нарисувате предварително мотива, който искате да изрежете с молив и да се придържате към тези контури.

Вместо картичка, можете да заложите на подарък от типа “Х неща, които обичам в теб”. Те могат да бъдат във всякаква форма - бурканче с малки бележки, тефтерче и т.н.

Независимо на коя техника решите да се спрете, важно е текста да напишете на ръка. Дори несигурният почерк ще направи посланието по-лично и романтично. 

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Февруари ни прави намек за наближаваща пролет.
» архив

Poligraffски забавно

* Мъж отива на психиатър.
- Докторе не съм добре. Мебелите ми говорят.
- А как така? Разкажи.
- Ми прибирам се снощи, лягаме с жената и по едно време гардероба вика: "Заспа ли вече?". Жена ми му отговаря: "Май да!", а гардероба отвръща: "Тогава аз да си ходя!". И аз като се развиках: "Къде си тръгнал бе, още те изплащам!".


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или