Вдъхновения за ръчно изработени подаръци за Свети Валентин

Автор: "PoligrafF", от 20.01.2020 0
Наближава един от най-романтичните дни в годината - Свети Валентин. Макар това да не е български празник, той все повече навлиза в нашите традиции. Подобно на Хелоуин и тиквените фенери през есента, през следващите седмици около нас ще захвърчат сърца, плюшени мечета, шоколади и романтични послания.

Наближава един от най-романтичните дни в годината - Свети Валентин. Макар това да не е български празник, той все повече навлиза в нашите традиции. Подобно на Хелоуин и тиквените фенери през есента, през следващите седмици около нас ще захвърчат сърца, плюшени мечета, шоколади и романтични послания.

Ако тази година сте решили да подминете пъстрите витрини и вместо това да запретнете ръкави, сме Ви подготвили няколко вдъхновения за ръчно изработени подаръци за половинката Ви. Имате достатъчно време до празника, така че да измайсторите най-атрактивния дар за своя партньор.

Естествено, единият от символите на Свети Валентин е сърчицето. Но далеч не е необходимо то да е голямо, розово, плюшено и напълно ненужно, тъй като не се вписва нито в интериора, нито в графата с полезни вещи. Можете да вплетете традиционния символ и в по-елегантна и семпла форма.

Симпатични са и дъските, платната и другите украшения за стена, които напоследък станаха много актуални. Можете да ги изработите и сами с малко боя и вдъхновение. Изрисувайте сърце и добавете послание - фраза от Ваша любима песен или дори шегичка, която имате помежду си.

Популярни са и посланията от типа “Х неща, които обичам в теб”. Те могат да бъдат във всякаква форма - бурканче с малки бележки, тефтерче и т.н.

Същия формат можете да използвате и за любовни предизвикателства, идеи за романтични срещи и други. А защо не и да измайсторите тесте с “любовни купони” - изпишете или разпечатайте билетчета с романтични жестове - закуска в леглото, масаж, разходка или дори “бягство” от някое задължение. Така подаръкът за Свети Валентин всъщност ще се превърне в подаръци за цялата година.

Друга идея, която ни вдъхнови, са посланията с плочки от Игра на думи или Скрабъл. С тях можете да направите елегантно табло за украса. А може да съставите кръстословица с любопитни въпроси, свързани с връзката Ви. Номерирайте определени квадратчета, така че накрая, ако кръстословицата е попълнена правилно, да се получи определено послание.

Бутилка и писмо в бутилка можете да подарите по всякакъв повод, но на Свети Валентин можете да се постараете и да превърнете подаръка в романтичен жест. Изберете любимата напитка на половинката Ви и направете специален етикет. После може да се и почерпите.

Ако решите да измайсторите писмо в бутилка, няма нужда да изпадате в дълбоки любовни обяснения - опишете някое забавно приключение, или сложете в шишето текст на любима песен, стихотворение или закачливо послание.

Такова послание можете да поставите и в рамка, или пък да изпишете върху дъска. 

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

02.02.2020 - пролетни температури, слънце и море!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или