Великобритания отново чака кралско бебе, Кейт и Уилям ще имат трето дете

Автор: "PoligrafF", от 04.09.2017 0
Третата рожба на Уилям и Кейт ще бъде пети по ред наследник на трона.

Дукът и дукесата на Кеймбридж - Уилям и Катрин очакват трето дете. Това съобщиха от пресслужбата на Кенсингтън днес. Според информацията от официалното съобщение на кралското семейство, Кейт отново страда от усложнени симптоми на гадене, което означава, че през следващите месеци любимката на народа ще отсъства от много официални ангажименти на монархията.

Третата рожба на Уилям и Кейт ще бъде пети по ред наследник на трона след дядо си принц Чарлз, баща си, по-големия си брат - принц Джордж и по-голямата си сестра - принцеса Шарлът. Младото семейство се сдоби с първото си дете през юли 2013-а година. Дъщеря им пък се роди през май 2015-а.

Засега от Двореца Кенсингтън не уточняват кога се очаква бебе №3 да се появи на бял свят. Предвид елегантната фигура на Кейт от преклонението пред Лейди Даяна миналата седмица обаче предположенията са, че бременността е в начален етап.

По всяка вероятност причината семейството да обяви толкова рано очакваното трето дете е именно тежката форма на гадене, което съпътстваше и първите две бременности. И този път състоянието на херцогинята сигурно ще стане причина за чести отсъствия от официални ангажименти.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Честита първа пролет!
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или