Вечерната гимназия в Бургас събира книги за собствена библиотека

Автор: "PoligrafF" , от 24.11.2017 0
Учебното заведение призовава институциите и гражданите да помогнат за обогатяване на библиотечния фонд.

Вечерната гимназия в Бургас започва кампания за създаването на собствена библиотека. Като една от стъпките в тази посока училището е подело инициатива, чрез която приканва всички институции и хора, които имат желание и възможност, да предоставят книги за попълване на фондовете.

През следващата година Вечерно средно училище “Захари Стоянов” в Бургас ще отбележи 70-годишнината от своето създаване. В своята история то не е разполагало със собствена библиотека и затова ръководството на учебното заведение е предприело тази инициатива.

Създаването на собствена библиотека е част от проявите за отбелязване на годишнината от създаването на училището. Преподавателите и възпитаниците на вечерната гимназия подготвят и благотворителен никулденски базар, който ще се проведе на 5 декември. Събраните средства от него ще бъдат предоставени за пострадалите от наводненията в общините Бургас и Камено.

В момента във Вечерната гимназия се обучават 350 души. От тази година, освен гимназиален, училището предлага и прогимназиален етап на обучение след разкриването на паралелки от 5-и до 7-и клас. Възпитаниците може да избират различна форма на обучение - вечерно, задочно, самостоятелно и индивидуално. 

От ръководството заявяват, че създаването на собствена библиотека ще повиши качеството на обучението и знанията на хората, които търсят своя шанс за квалификация и реализиране в обществото.  

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Юни дойде и Бургас откри плажния сезон!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Как ще прекарате летния си отпуск?

На почивка в страната. На почивка в чужбина. Ще правим ремонт у дома. Ще си отспя. Какъв отпуск?
виж резултатите или