Вижте каква ще бъде 2018 година за Вас според китайския хороскоп

Автор: "PoligrafF" , от 10.01.2018 0
На 16 февруари 2018-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на земното куче.

На 16 февруари 2018-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на земното куче. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Лунната Нова година е най-продължителният празник в източната култура. Той се нарича още Пролетен фестивал и продължава цели 15 дни. Празникът е посветен на пролетното прераждане на Земята.

Според източното летоброене, през февруари 2018-а ще настъпи 4715-ата година от китайския календар. Тя ще бъде година на социалните промени, толерантността, сформирането на микрообщества и организирането на движения и инициативи.

За родените под знака на Плъха, предстоящата година ще бъде активна и интензивна - година, в която ще чувстват мотивация да постигат целите и мечтите си. Добрата новина е, че в годината на кучето най-после ще пожънете успехите, които сте градили през последните няколко години от цикъла.

За Воловете тази година ще премине под знака на личните взаимоотношения, семейството, приятелския кръг и привързаността. През 2018-а ще създадете нови приятелства, които ще Ви помогнат да доведете плановете си до щастлив край. Не се страхувайте да не се изложите - забавлявайте се, отдайте се на положителните си емоции и това ще Ви донесе енергията и силата, от която се нуждаете.

За Тигрите 2018-а ще протече като на “забавен кадър”, смятат астролозите. Представителите на тази динамична зодия ще имат усещането, че времето като че ли спира. Но не бива да се ядосвате. Това ще ви позволи да се отдадете на съзерцание и себепознание. Тази година ще Ви подари някои важни житейски уроци, за които трябва да имате времето да осмислите.

Що се отнася до Зайците, след трудната 2017-а, тази година се очертава фантастична във всеки един аспект. В личен, финансов и кариерен план ще срещнете успехи, които вероятно няма и да очаквате. Не вземайте прибързани решения и тези щастливи събития ще се отразят на живота Ви в дългосрочен план.

За Драконите 2018-а ще бъде предизвикателство. Съсредоточете енергията си в себеусъвършенстване и развитие на талантите Ви. Имайте търпение и не се отчайвайте. Според астролозите, трябва да се съсредоточите върху здравето си около слънчевото затъмнение в средата на юли.

Змиите ще усетят чарът им да се разгръща през тази година. Това ще бъде една година на партньорствата и работата в екип. В личен план, лятото ще Ви донесе една бързо прогресираща и неуправляема любовна връзка, или ще разгори страстите в настоящата Ви. Не се борете с чувствата - оставете ги да Ви завладеят и бъдете щастливи.

За родените под знака на Коня годината на кучето ще бъде успешна във всяко едно отношение. Около края на юли Ви очаква сблъсък с приятел или познат, който все още не успява да открие границата Ви. Не се страхувайте да кажете “не” и да поставите човека на място. Ранната пролет ще Ви донесе много енергия за творческа работа.

Овцете/Козите ще срещнат затруднения, особено в началото на годината на кучето. За щастие, звездите няма да Ви оставят незабелязани и още през пролетта ще имате възможността да блеснете на работното място. В средата на годината Ви очакват предизвикателства в личен план, но те ще завършат с щастлив край.

Родените под знака на Маймуната ще трябва да създадат партньорски отношения с хора, които иначе биха отбягвали. Това ще бъде предизвикателство за тях, но през зимните месеци ще усетите как отборната игра дава своите плодове и резултати. Може би времето ще забави своя ход за Вас, но това не означава, че приключенията ще Ви подминат, дори напротив.

Родените под знака на Петела ще попаднат в центъра на събитията тази година. За тях това може и да не е типична роля и позиция, но ще се наложи за свикнат. На работното място ще срещнете неудобни ситуации, които ще изискват от Вас да впрегнете всичките си сили и вдъхновение. Към края на лятото Ви очаква положителен в романтичен план период.

Според китайския хороскоп, годината под знака на зодиакалното животно на един човек рядко е късметлийска за него. Същото важи и за годината на Кучето. През тези 12 месеца астролозите съветват представителите на зодията да пазят здравето си. В кариерата и в любовта се очакват препятствия по пътя към успеха.

Прасетата ще се радват на една година изпълнена с духовни преживявания, хармония и себеопознаване. Това ще Ви донесе спокойствие, дори когато светът навън е полудял. Не пропускайте да покажете на близките си своята привързаност, заемете се и с някаква доброволческа дейност или благотворителност. Енергията, която ще вложите в грижа за другите, ще Ви се отплати.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Есента е последната и най-прекрасна усмивка на годината" /Уилям…
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Какво искате да има на мястото на Жабарника?

Мол/Търговски център; Площад; Парк; Музей/административни сгради; Не ме интересува.
виж резултатите или