"Вражалец" идва в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 12.07.2012 3
В истинска арена на смеха ще се превърне сцената на Летния театър в Бургас на 14 юли от 21.00 часа.

В истинска арена на смеха ще се превърне сцената на Летния театър в Бургас на 14 юли от 21.00 часа. Виновни за усмивките и доброто настроение на бургазлии и гостите на града ще бъдат неудържимите импровизатори Димитър Рачков, Любо Нейков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин.

Шоуто е гарантирано и от самата постановка, която се счита за истинска класика в българската театрална комедия – „Вражалец“. Спектакълът, чиито билети свършват само 30 минути след като се обявят за продажба, е написан от Ст. Л. Костов /“Големанов“/ през далечната 1933 г., но си остава все така актуален и към днешна дата.

Режисьор е Георги Стоилов, а сцевнографията е поверена на Нина Пашова. Постановката разказва за суматохата, която настава в едно българско село след пристигането на другоселец, който „завлича” финансово цялото население с обещания за гарантирана бърза и лесна печалба от печатането на фалшиви пари. Финалът е открит, а съвременен рисунък на спектакъла придава музиката на ФСБ.

Билети за спектакъла „Вражалец“ се продават на касата на Бургаската опера.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или