Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

ГЕРБ-Бургас: Ще отстояваме програмата, с която бяхме избрани

Автор: "PoligrafF", от 13.01.2011 1
Изграждането на православни храмове, спортни съоръжения и детски площадки са залегнали като приоритет в програмата на общинските съветници от ГЕРБ - Бургас за 2011 година.

Изграждането на православни храмове, спортни съоръжения и детски площадки са залегнали като приоритет в програмата на общинските съветници от ГЕРБ - Бургас за 2011 година. Друг важен момент от програмата е създаването на ин- витро лаборатория на територията на морския град. Днес представителите за Бургас на управляващата партия се отчетоха пред местните  журналисти за работата си за изминалата година  и набелязаха акцентите за настоящата.

„Политика насочена към младите хора и  развитие на кварталите на територията на общината”, определи с две думи водената от ГЕРБ политика през последните три години председателят на групата в местния парламент Диана Йорданова.

”Ние сме може би общината, която строи и реновира най-голям брой православни храмове. Една от каузите ни е довършването на храмовия комплекс в ж.к. „Меден рудник” - „Свети Николай Чудотворец”. Църквата вече е изградена на груб строеж, предстои поставянето на зидовете и изографисването”, каза председателят на Общинския съвет Снежина Маджарова. Тя обяви, че църква ще се построи и на територията на кв. Горно Езерово”. Там църковното настоятелство вече е факт.

От ГЕРБ са подготвили докладни записки, в които са заложени средства за мини-футболни игрища в Българово, Лозово и Равнец. Има идея за изграждането на картинг-писта в к-с „Меден рудник”. „Това съоръжение ще е атракцията на града”, коментира Димитър Людиев. От своя страна пък общинския съветник Семир Абумелих определи като голям плюс отварянето на пункта за Бърза помощ в най-големия бургаски комплекс. „Проектът беше пилотен, възнамеряваме това да се повтори и в други квартали”, каза Абумелих. Д-р Антонио Душепеев посочи като важен момент през 2010 година приемането на областната стратегия за социално подпомагане.

”През изминалата година е продадена  ненужна общинска собственост за 3 000 000 лв.  „Това бяха активи, които не носеха и един лев на общината”, поясни Георги Георгиев. Съветниците от ГЕРБ припомниха, че през 2010 година на бургаска почва стъпи авсрийската строителна компания „Щрабаг” и направи най-модерната асфалтова  база в страната.  През 2011 година пък немската верига  Кауфланд ще правят хипермаркет в к-с “Меден рудник”, казаха в аванс бургаските съветници от ГЕРБ.

Добави в Svejo

Коментари (1)

Благой, 13.01.2011, 15:44
Ще отстоявате разбира се, нали за това сте избрани от народа, за да служите на народа, а не на себе си!!!

Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или