Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Габровец потроши колите на двама бургазлии и ги заплаши с убийство

Автор: "PoligrafF", от 03.01.2012 0
На 30.12.м.г. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 34- годишна бургазлийка и нейния 24-годишен приятел, за това че са взломени стъклата на управляваните от тях автомобили «Ауди А 6», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Сливница» пред дом № 34 и лек автомобил «Хюндай Купе», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Александър Велики» № 27, като върху един от тях е оставено анонимно заплашително писмо за саморазправа.

Габровец потроши колите на бургаска двойка и ги заплаши с убийство, съобщават от полицията. На 30.12.м.г. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 34- годишна бургазлийка и нейния 24-годишен приятел, за това че са взломени стъклата на управляваните от тях автомобили  «Ауди А 6», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Сливница» пред дом № 34 и лек автомобил «Хюндай Купе», с бургаска регистрация, паркиран на ул. «Александър Велики» № 27, като върху един от тях е оставено анонимно заплашително писмо за саморазправа.

На същата дата бургазлията получил на мобилния си телефон обаждане от неизвестен номер, с което бил заплашен с убийство и предупреден, че в един от двата леки автомобила е заложено взривно устройство. Заплахата за убийство нямало да бъде приведена в действие, ако бургазлията  предаде на изнудвача сумата от 2 000 лв.

Районът около автомобилите незабавно е отцепен, като е изпратен екип на ДОТИ - ОДМВР Бургас. Автомобилите са проверени със специализирана апаратура и служебно куче, но взривно устройство не е открито.

В резултат на предприетите от служителите на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас действия, на улица «Сливница» е задържан 27-годишния А.Е. от Габрово, бегъл познат на бургазлията.

А.Е. решил, че чрез изнудване ще се сдобие с парична сума, с която да покрие най-належащите си разходи, което наложило и нанасянето на материалните щети по двата автомобила, последвано от заплашителното писмо, телефонно обаждане и предупреждението за опставено самоделно взривно устройство. А.Е. направил пълни самопризнания по случая, като срока на полицейското му задържане е увеличено с прокурорско постановление. Предстои разглеждането на «постоянна мярка».

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или