Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Градим здрава връзка с партньора в Седмицата на брака 2016

Градим здрава връзка с партньора в Седмицата на брака 2016

Всяка година, в седемте дни преди Деня на Влюбените - 14 февруари, светът отбелязва Международната седмица на брака. Началото на тази традиция е поставено през 1996 година от регионални обществени организации, църкви и др. През 2016-а, за пета поредна година, България отново ще се включи в инициативата.

Всяка година, в седемте дни преди Деня на Влюбените - 14 февруари, светът отбелязва Международната седмица на брака. Началото на тази традиция е поставено през 1996 година от регионални обществени организации, църкви и др. През 2016-а, за пета поредна година, България отново ще се включи в инициативата.

Седмицата на брака продължава от 7-ми до 14-и февруари. Различни организации и инициативи ни подтикват да се замислим за човека до себе си, да го оценим и да открием нови начини да заздравим връзката си с него. Всяка брачна двойка може да се включи в различни предизвикателства, да си припомни първите трепети на връзката и да потърси нови пътища един към друг.

Една от идеите на традиционната инициатива идва от все по-притеснителните статистики - за малкото сключвани бракове и големия процент разводи в световен и регионален мащаб. От друга страна, дори браковете, които продължават да съществуват, често изпадат в кризи, породени от напрегнатото ни ежедневие, проблемите, липсата на комуникация и охладняването на взаимоотношенията.

"Бракът не е само подпис" е посланието на Седмица на брака 2016. Темата на инициативите е значението и ползите от брачния съюз, мотивацията за сключване на брак и начините за създаване на трайно и стабилно семейство. Всяка брачна двойка може да се включи в предизвикателството като се абонира в платформата на Българската седмица на брака.

Всяка сутрин от 7 до 14 февруари, 2016г. двойките ще могат да почерпят практични решения и вдъхновение от опита на специалисти в областта на семейното консултиране за това: как да преодолеем гнева, как да спорим без да се нараняваме, навици, които ни пречат, как да решаваме конфликтите помежду си и др. Да се научим да разпускаме и да се забалвяваме заедно, да не забравяме срещите заедно, важността на прошката и как емоционалният дискомфорт да ни води към промяна са част от предизвикателствата на Седмицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега