Дванадесетокласници поканиха класната си на бала от сцената на Операта

Автор: "PoligrafF", от 19.10.2017 0
Бургаски ученици устроиха емоционална изненада на своята класна ръководителка.

Бургаски ученици устроиха емоционална изненада на своята класна ръководителка. Бъдещи абитуриенти от Търговската гимназия избраха сцената на Операта, за да поканят учителката си на своя бал през май, разказват от пресцентъра на културната институция.

Дванадесетокласниците от паралелка “Д” на учебното заведение забъркаха тайнствена организация, с помощта на друга своя преподавателка и ръководството на Операта, за да използват премиерата на “Набуко”, за да направят своята изненада. Класният ръководител Емилия Решовска бе повикана на сцената, където младежите й поднесоха цветя и официално я поканиха да се присъедини към партито по случай завършването им.

В Търговската гимназия официалната покана към класния на всеки един абитуриентски клас е традиция, която се развива с всяка изминала година. Историята помни серенади под прозорците и какви ли не други изобретателни начини, по които възпитаниците на училището поднасят комплименти на учителите си.

Тази година, зрелостниците от паралелка “Д” потърсили съдействие от най-добрата приятелка на класната си и преподавател в гимназията Теодора Кънева. Именно тя подсказала на учениците, че в сряда вечер ще придружи семейството на Решовска на представление на операта “Набуко”.

Нейна е и инициативата да се свърже с администрацията на Бургаската опера и да я въвлече в осъществяването на идеята. В организацията бързо бил включен и съпругът на класната, който трябвало да я доведе на всяка цена в Операта, тъй като имало опасност поради леко неразположение на Емилия Решовска изненадата да се провали.

В крайна сметка семейство Решовски и приятелката им Теодора Кънева пристигнаха буквално минути преди постановката.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Юни дойде и Бургас откри плажния сезон!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Как ще прекарате летния си отпуск?

На почивка в страната. На почивка в чужбина. Ще правим ремонт у дома. Ще си отспя. Какъв отпуск?
виж резултатите или