Деца от Поморие поставиха къщички с храна за зимуващите у нас птички

Автор: "PoligrafF" , от 12.12.2018 0
"Децата знаят, че всяко същество се нуждае от грижа и обич", казаха техните учители.

В навечерието на Коледа, празникът, свързан с дома и семейната топлина, децата от 2.Б клас на СУ „Иван Вазов“ Поморие решиха да се погрижат за топлината и прехраната на още някого.

С помощта на своите възпитатели, второкласниците поставиха в двора на училището къщички за зимуващите у нас птички. Сложиха в тях храна и обещаха, че занапред това ще им бъде постоянна грижа.

„Децата знаят, че всяко същество се нуждае от грижа и обич. Вярваме, че така възпитаваме по-добри хора“, споделиха учителите на малките добротворци.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или