Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца от цялата страна рисуват "Рецептите на баба"

Деца от цялата страна рисуват "Рецептите на баба"

За трета поредна година Националният дворец на децата подкрепя националната инициатива на Асоциацията за развитието на изкуствата и занаятите - АРИЗ 7, чиято цел е да възроди интереса към българската кулинария и българските ястия.

За трета поредна година Националният дворец на децата подкрепя националната инициатива на Асоциацията за развитието на изкуствата и занаятите - АРИЗ 7, чиято цел е да възроди интереса към българската кулинария и българските ястия.

Организаторите обявяват конкурс за рисунка "Рецептите на баба" и очакват от децата от цяла България картини с любими бабини гозби и традиционна трапеза. Целта на конкурса е и избирането на плакат за 2011 г. с визия на кулинарния фестивал "Пъстра трапеза на гости на моя град".

Рисунките ще бъдат журирани в следните възрастови групи:

Деца до 7 години, ученици от 7 до 10 години, ученици от 10 до 14 години.

Формат на листа: А 4 или блок № 4; 35 х 50 см - без паспарту.

Няма ограничения в техниките за рисуване и използваните материали.

Всяка творба да бъде придружена със следната информация: трите имена на автора, възраст, детска градина, училище или извънучилищно звено, учител или ръководител /ако рисунките се изпращат от преподавателя/, домашен адрес на участника, електронна поща или телефонен номер за връзка, опис на изпратените творби.

Крайният срок за получаване на рисунките е до 4-ти Март 2011 година на адрес: гр. София - 1309, бул. Ал. Стамболийски № 191, Национален дворец на децата, ст. 420, за Националния конкурс за детска рисунка "Рецептите на баба". Изпратените рисунки не се връщат, а остават на съхранение във фонда на Фестивала "Пъстра трапеза". Авторските права на участващите и на наградените творби в конкурса се предоставят на организаторите и рисунките могат да се използват за целите на фестивала.

Победителите в конкурса, в трите възрастови групи ще бъдат обявени на 15 Март, в уеб сайта на Националния дворец на децата, в раздел "Конкурси" и ще бъдат отличени с грамоти.

С отличените творби от конкурса ще се организира пътуваща изложба, като част от програмата на Кулинарния фестивал "Пъстра трапеза", който стартира месец април и преминава през цяла България, стигайки до град Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега