Доброволци майсторят табели с еко послания в събота

Автор: "PoligrafF" , от 02.10.2018 0
Табелите ще бъдат поставени в гори и еко пътеки в региона, за да напомнят да пазим природата чиста.

Доброволци ще майсторят ръчно изработени табели с еко послания тази събота в Морската градина. Работилничката ще се проведе край Графичната база, на 6-и октомври, от 13:00 часа.

Уъркшопът е част от проекта “420 табели”, който цели да мотивира хората да пазят природата чиста. Първото събитие от серията ще се състои в надписване и изрисуване на 42 предварително подготвени табели. Малки и големи могат да се включат с идеи за послания, които да напомнят за това, че опазването на околната среда е обща отговорност.

”Табелите поетапно ще бъдат грижливо поставени в гори и еко пътеки в региона. Всяка монтирана табела ще се добави в списък със своите GPS координати, за да можеш да видиш къде се намира твоя готин надпис и за да имаш още един повод за разходка на открито”, обясняват организаторите от Бургас Рециклира.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или