Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Доброволци от Средец получиха награди от "Пожарникар на годината"

Автор: "PoligrafF", от 20.02.2014 0
Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци - град Средец”, бяха отличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Отличието бе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечно благодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти между представителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци - град Средец”, бяха отличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Отличието бе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечно благодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти между представителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

В областното ниво на „Пожарникар на годината за 2013 година”, освен доброволците от гр. Средец, са отличени и следните служители :

- Инспектор инж. Тодор Стоянов, инструктор в група „Оперативен център” при Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Главен пожарникар Стоян Кънев, Началник на дежурна смяна в Районна служба ПБЗН - Айтос;

- Инспектор инж. Шамиран Ахегукян – инспектор „Защита на населението в група „Превантивна дейност” към сектор „Планиране, превантивна дейност и контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Инспектор инж. Иван Попов - инспектор „Радиационна, химическа и биологична защита” в група „Превантивна дейност” към сектор „Планиране, превантивна дейности контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас.

Наградите им връчи Началник Областно управление ПБЗН – Бургас – комисар Василев Василев.

Конкурсът ”Пожарникар на годината” се провежда от 1995 година, като е разделен на два етапа – областен и национален. След края на областния етап отличените на Бургаско ниво ще се борят за голямата награда при финала на националния конкурс. Целта на конкурса е представяне пред обществото на ежедневната дейност и ролята на органите за пожарна безопасност и защита на населението.

Регламентът на надпреварата „Пожарникар на годината” е изменен през 2011 год. във връзка с организационно-структурните промени в МВР, довели до създаване на интегрирана структура пожарна безопасност и защита на населението. Създаден е нов раздел - „Отличени за представители на държавни институции и гражданското общество”, с които органите за ПБЗН си взаимодействат.

Именно в този раздел индивидуална награда за конкретен и съществен принос за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението получи директорката на Основно училище „Христо Ботев” – кв. „Долно Езерово” – Бургас - г-жа Женя Железова.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Сезонът на банските си отива. Време е да поотпуснем душите със сезона…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или