Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Доброволци от Средец получиха награди от "Пожарникар на годината"

Автор: "PoligrafF", от 20.02.2014 0
Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци - град Средец”, бяха отличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Отличието бе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечно благодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти между представителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

Членовете на доброволно формирование „Общински доброволци - град Средец”, бяха отличени с колективна награда за конкретен и съществен принос в ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Отличието бе получено лично от кмета на Община Средец - г-н Иван Жабов, който сърдечно благодари за дадения приз, ангажирайки се и в бъдеще отличните контакти между представителите на доброволното формирование и служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението” – Средец да продължат.

В областното ниво на „Пожарникар на годината за 2013 година”, освен доброволците от гр. Средец, са отличени и следните служители :

- Инспектор инж. Тодор Стоянов, инструктор в група „Оперативен център” при Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Главен пожарникар Стоян Кънев, Началник на дежурна смяна в Районна служба ПБЗН - Айтос;

- Инспектор инж. Шамиран Ахегукян – инспектор „Защита на населението в група „Превантивна дейност” към сектор „Планиране, превантивна дейност и контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас;

- Инспектор инж. Иван Попов - инспектор „Радиационна, химическа и биологична защита” в група „Превантивна дейност” към сектор „Планиране, превантивна дейности контрол” към Областно управление ПБЗН – Бургас.

Наградите им връчи Началник Областно управление ПБЗН – Бургас – комисар Василев Василев.

Конкурсът ”Пожарникар на годината” се провежда от 1995 година, като е разделен на два етапа – областен и национален. След края на областния етап отличените на Бургаско ниво ще се борят за голямата награда при финала на националния конкурс. Целта на конкурса е представяне пред обществото на ежедневната дейност и ролята на органите за пожарна безопасност и защита на населението.

Регламентът на надпреварата „Пожарникар на годината” е изменен през 2011 год. във връзка с организационно-структурните промени в МВР, довели до създаване на интегрирана структура пожарна безопасност и защита на населението. Създаден е нов раздел - „Отличени за представители на държавни институции и гражданското общество”, с които органите за ПБЗН си взаимодействат.

Именно в този раздел индивидуална награда за конкретен и съществен принос за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението получи директорката на Основно училище „Христо Ботев” – кв. „Долно Езерово” – Бургас - г-жа Женя Железова.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или