Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

До 300 лева глоба за голи и боси по центъра

Автор: "PoligrafF", от 12.07.2016 0
Без боси крака и плът на показ в центъра - това иска общинският съветник от ГЕРБ - Румен Ангелов. Той е внесъл докладна записка за изменение на наредбата за обществения ред в града, с което се надява местният парламент да забрани неприличния вид в централната градска част на Бургас.

Без боси крака и плът на показ в центъра - това иска общинският съветник от ГЕРБ - Румен Ангелов. Той е внесъл докладна записка за изменение на наредбата за обществения ред в града, с което се надява местният парламент да забрани неприличния вид в централната градска част на Бургас.

”През последните години в Бургас сме свидетели на едно поведение, което е в разрез с моралните норми за нормален външен вид и поведение. Това е ходенето без дрехи и с боси крака на лица от мъжки и женски пол в ЦГЧ, което смущава и нарушава спокойствието на гражданите на града”, пише в докладната си Ангелов.

Според него, разхождането без тениски и по бански “оронва престижа на Най-добрия град за живеене в България в лицето на всички туристи, които ни посещават всяка година”. Предложението на Ангелов е “неприличният вид” да бъде забранен в карето с граници: бул. „Демокрация” , бул. „Сан Стефано” и бул. „Мария Луиза”; бул. „Иван Вазов” и ул. „Булаир”.

Да не показват плът ще трябва и посетителите на официалните институции и обектите, свързани с предоставянето на административни, образователни и обществени услуги, както и на местата за обществен отдих, култура и комуникации. В случай на нарушение, глобата ще бъде между 100 и 300 лева.

Без тениски и боси ще могат да се разхождат жителите и гостите на града в рамките на спортни, културни или други подобни прояви, окачествени като “дейности с временен характер”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Бавно и полека, лятото се завръща!
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или