Един от най-нашумелите съвременни български автори ще гостува в детската читалня

Автор: "PoligrafF" , от 22.03.2018 0
В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество.

Един от най-нашумелите съвременни     български автори - Радослав Гизгинджиев ще гостува на Литературен клуб-читалня “Малкият принц” този уикенд. Срещата ще протече под формата на уъркшоп-дискусия и всеки ще има     възможността да разбере повече за тайните на творческото писане и     да зададе вълнуващи го въпроси.

В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество, ще    разкаже откъде черпи вдъхновение и ще представи най-новия си роман    “Повече от любов”, който излезе на 14 февруари, като издаването му    е съпътствано с концептуална фото изложба. Първият тираж е    изчерпан за седмица, а книгата се оказва поредният бестселър на    Гизгинджиев.


Радослав Гизгинджиев е писател, публицист и     общественик. Роден е в град Рудозем. Едва на 32 години, той вече     има зад гърба си множество запомнящи се произведения. Освен писател Радослав Гизгиндиежв е и сценарист и режисьор.    Автор е на 5 моноспектакъла, изиграни от актьорите Петър Антонов,    Симеон Вадов, Диана Димитрова („Откраднат живот“) и Йоко Захариев.

Дебютът му в лигата на големите е екранизацията на разказа “Изпуснати думи” от Елин Пелин, където залага на опитни и познати актьори като Койна Русева, Георги Вачев, Анелия Ташева и други.

Първият му роман “Рай” излиза в края на 2012 г. и вече преиздавана     повече от пет пъти. Следва “Страници от Рая: Дневниците”, а през     2015 година на пазара се появяват и продълженията на “Рай” -     “Вратите - Рай II част” и “Пеперудите - Рай III част”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или