Един от най-нашумелите съвременни български автори ще гостува в детската читалня

Автор: "PoligrafF" , от 22.03.2018 0
В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество.

Един от най-нашумелите съвременни     български автори - Радослав Гизгинджиев ще гостува на Литературен клуб-читалня “Малкият принц” този уикенд. Срещата ще протече под формата на уъркшоп-дискусия и всеки ще има     възможността да разбере повече за тайните на творческото писане и     да зададе вълнуващи го въпроси.

В събота на обяд (24-ти март) младият писател ще запознае бургаската си публика със своето творчество, ще    разкаже откъде черпи вдъхновение и ще представи най-новия си роман    “Повече от любов”, който излезе на 14 февруари, като издаването му    е съпътствано с концептуална фото изложба. Първият тираж е    изчерпан за седмица, а книгата се оказва поредният бестселър на    Гизгинджиев.


Радослав Гизгинджиев е писател, публицист и     общественик. Роден е в град Рудозем. Едва на 32 години, той вече     има зад гърба си множество запомнящи се произведения. Освен писател Радослав Гизгиндиежв е и сценарист и режисьор.    Автор е на 5 моноспектакъла, изиграни от актьорите Петър Антонов,    Симеон Вадов, Диана Димитрова („Откраднат живот“) и Йоко Захариев.

Дебютът му в лигата на големите е екранизацията на разказа “Изпуснати думи” от Елин Пелин, където залага на опитни и познати актьори като Койна Русева, Георги Вачев, Анелия Ташева и други.

Първият му роман “Рай” излиза в края на 2012 г. и вече преиздавана     повече от пет пъти. Следва “Страници от Рая: Дневниците”, а през     2015 година на пазара се появяват и продълженията на “Рай” -     “Вратите - Рай II част” и “Пеперудите - Рай III част”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Люлякът цъфна, Гергьовден иде!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или