Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Езиков център WORDS с бронзов статут от Британски съвет

Езиков център WORDS с бронзов статут от Британски съвет

Езиков център WORDS, Бургас, е един от езиковите центрове, отличени на тазгодишната церемония по присъединяване към програмата Addvantage, на Британски съвет.

Езиков център WORDS, Бургас, е един от езиковите центрове, отличенина тазгодишната церемония по присъединяване към програмата Addvantage, на Британски съвет.Партньорската програма е за училища,образователни институции или организации, които регистрират и обучават кандидатиза изпитите на университета Кеймбридж, като: Key English Test, KET for Schools,Preliminary English Test, PET for Schools, FirstCertificate in English (FCE), Certificatein Advanced English (CAE), Certificateof Proficiency in English (CPE) и BusinessEnglish Certificates.

Бронзовият статут на Езиковцентър WORDS е смело начало за езиков център, който присъствана пазара само от четири години. Освен, че могат да Ви регистрират за един отвсички изброени сертификатни изпити, центърът предлага и професионалнаподготовка за изпитните формати.

На специална церемония, в резиденцията на Британския посланик у нас,управителите на Езиков център WORDS Явор Жеков иСветла Божкова, получиха стъклена статуетка и честта да си партнират снай-авторитетната организация, провеждаща изпити от Обединеното кралство.

„Дължим всичко това на курсистите, защото ако Бургас нямаше амбициозни хора,които действително искат да постигнат повече в живота, чрез знание иподготовка, всичките ни усилия и професионализъм, нямаше да струват нищо. Кандидатите,които регистрираме и подготвяме за най-разпространените изпитни формати като FCE, CPE и CAE винаги ни сеобаждат, за да се похвалят с резултати и да обсъдят преживяното. За голяма частот тях, това е първият голям изпит и действително си е предизвикателство. Етозащо сме плътно до тях, в процеса на подготовка и помощ. А това, че си заслужихме бронзов статутв програмата, единствено ни задължава да бъдем още по-добри и като партньор наБритански съвет. Радваме се много на всяко признание, особено когато е оттакова ниво. Личната среща с английския посланик в България - Джонатан Алан,също допълни тържествеността и преживяването.“ – сподели Светла Божкова, отЕзиков център WORDS.

“За нас е привилегия да сме част от програмата иси пожелаваме догодина да надскочим резултата, с още повече регистрираникандидати за международно признатите британски езикови квалификации. Днес целият свят е олимпиада и както е известно– бронзът си е бронз, радваме му се много, но другите два цвята символизиратнещо повече. В този ред на мисли, искаме да поздравим конкурентните езиковицентрове от цялата страна, които се сдобиха със златен и сребърен статут. На награждаването имахме възможността дасе запознаем с много колеги – сериозни училища с традиции и опит. В WORDS сме си задали подобна посока и само можем дапочерпим от техния опит. Смятаме, че с постигнатото за 4 години, можем да сепохвалим предостатъчно. Съвсем прясна новина, която споделяме за пръв път е, ченаскоро пуснахме и първия отзивчив уебсайт на езиков център в страната. Новиятдизайн на WORDS.bg се „намества“ идеално във всички умниустройства – таблети, телефони.“ – разказа ни с усмивка Явор Жеков – собственикна езиковия център.

В програмата Addvantage участват десетки училища, езикови иобразователни центрове от цялата страна. Най-голям брой на членове, към тозимомент има от София, Варна, Пловдив и Бургас.Церемонията по връчване на отличията сепроведе на 30 януари, тази година, в Резиденцията на британския посланик вСофия.

Снимки отсъбитието, можете да разгледате както в официалния сайт на WORDS, така и в тяхнатаFacebook страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега