Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Живко Господинов е новият общински председател на БСП - Бургас

Автор: "PoligrafF", от 28.05.2017 0
За него гласуваха 114 от делегатите на общинската конференция.

Живко Господинов е новият общински лидер на БСП - Бургас. За него гласуваха 114 от делегатите на общинската конференция. За Йордан Георгиев своя вот дадоха 95 от делегатите. Останалите трима кандидати Женя Илиева, Георги Драгнев и Пеньо Костадинов си направиха отвод.

На общинската конференция присъства досегашният лидер на БСП-Бургас и вече народен представител Николай Тишев, както и останалите народни представители на „БСП за България” от Бургаска област Петър Кънев, Тодор Байчев и Димитър Стоянов, а също и Атанас Зафиров (член на ИБ на НС на БСП) и Пламен Червеняков (отговорник за област Бургас към НС на БСП).  

Живко Павлов Господинов е роден на 22.09.1976 г. в гр. Бургас. Женен, с едно дете. През 1996 г. е  завършил ССУМОР в Бургас  - специалност „Експлоатация на пристанищата и флота”. От 1997 г. до 1998 г. отбива военната си служба, която приключва като Старши матрос – „Оператор на Радио Локационна Станция”.

През 2003 г.  завършва БСУ със специалност „Технология и управление на транспорта”- инженер по транспорта. През 2010 г.  завършва БСУ със специалност „Логистични информационни технологии и агентиране” – магистър. През 2014 г. завършва в БСУ пълен курс на обучение за придобиване на допълнителна професионална квалификация „Учител по информатика и информационни технологии”. 

През 2013 г. започва работа като „Областен координатор на БСП – Бургас”, а от 2015 г. работи за НС на БСП. Членува в БСП – Бургас от 2006 г. Две години и половина е председател на младежката организация на БСП – Бургас. По същото време и отново за срок от две години и половина е бил член и на НС на Младежкото обединение. Към момента е почетен председател на Младежкото обединение на БСП – Бургас.

От 2012 г. е районен председател на един от най-големите райони на БСП – Бургас, включващ к-с „Лазур” и к-с „Братя Миладинови”. От 2013 г. работи като Областен координатор на БСП – Бургас. От началото на 2015 г. работи към НС на БСП.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или