Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

За шеста година Община Поморие не прие годишния отчет на дружество "Кабланд"

Автор: "PoligrafF", от 13.09.2017 0
Общината гласува с „против” и относно предложението реализираната загуба на „Кабланд” ООД да бъде отнесена като непокрита такава.

От 13.00 и от 14.00 часа днес /13.09.2017 г./ бяха проведени две заседания на Общото събрание на дружество „Кабланд” ООД, съдружници в което са Община Поморие и „ЕнДжиБи Кънсалтинг” ЕООД.

На заседанието, свикано съгласно изискванията на Дружествения договор и Търговския Закон, от страна на Община Поморие присъстваха кметът Иван Алексиев, заместник – кметовете Янчо Илиев и Кунчо Гайдов, председателят на Общински съвет Адам Адамов, кметът на Каблешково Елена Бояджиева и директорът на дирекция „СУТОСУП” инж. Петър Войнов. Другата страна в проекта беше представлявана от Дарио Томалети - управител на дружеството, Георги Гурковски от „ЕнДжиБи Кънсалтинг” ЕООД и адвокат Теодор Божинов.

Бяха изложени Годишните финансови отчети и одити за 2015 и 2016 г., както и отчетът на управителя за дейността на дружеството през двете години. След като се запозна с предоставените документи, за шеста поредна година Община Поморие отказа да приеме финансовия отчет и отчета на управителя. Общината гласува с „против” и относно предложението реализираната загуба на „Кабланд” ООД да бъде отнесена като непокрита такава.

Едно от основанията за така гласуваните от Общината точки беше, че от учредяването на дружеството през 2005 г. до настоящия момент не е отчетено никакво развитие по проекта. Община Поморие участва с апортна вноска на близо 2000 дка земя в местността „Хижата” – Каблешково, където инвеститорите отдавна трябваше да започнат строителство на модерен голф комплекс.

„Ние не приемаме оправдания! Фактите сочат, че нищо не се случва реално на терен вече 12 години. За нас този проект е изключително важен и ще се борим за неговото реализиране, то ще допринесе много за развитието на Каблешково и региона”, каза кметът Иван Алексиев в края на срещата.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Юни дойде и Бургас откри плажния сезон!
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Как ще прекарате летния си отпуск?

На почивка в страната. На почивка в чужбина. Ще правим ремонт у дома. Ще си отспя. Какъв отпуск?
виж резултатите или