Изложба "Избрано" от International Photo Salon Plovdiv гостува в Бургас

Автор: "PoligrafF" , от 01.10.2018 0
Домакин на селекцията от най-интересните фотоси на форума е Флората.

Изложба “Избрано” от International Photo Salon Plovdiv гостува в Бургас. Домакин на селекцията от най-интересните фотоси на форума е Флората. Експозицията ще приема посетители от 1-ви до 23-ти октомври,  между 10:00 и 18:00 часа.

Във всички 6 раздела на V Международен фото салон Пловдив тази година постъпиха 4438 фотографии на 351 автора от 50 държави. Петчленно жури от двама българи и трима чужденци, с председател Ромейн Неро, член на борда на директорите на FIAP и директор служба “Патронаж”, след тридневно журиране избра за финалната селекция 944 творби на 282 участници от 49 страни.

Най-добрите фотографии спечелиха общо 164 награди, 43 от тях останаха в България. Отличените родни автори са от София, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Бургас, Шумен, Габрово, Казанлък, Равда, Асеновград, Раковски. 

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или