Изложба проследява 10-годишната история на Пясъчния фестивал

Автор: "PoligrafF", от 19.06.2017 0
Фотосите проследяват труда, който се влага за изграждането на фестивалното градче всяка година, както и емоциите, които съпътстват работата на творците.

Изложба проследява 10-годишната история на Фестивалът на пясъчните скулптури в Бургас. Експозицията ще бъде представена във вторник, 20-и юни, на алеята пред КЦ “Морско казино”. Жителите и гостите ще могат да проследят пътя, изминат от едно от вече емблематичните летни събития в града, до 19-и юли.

Фотографиите отразяват целия процес по построяването на пясъчното градче - от какво представлява теренът, преди подготовката на Фестивала, до момента, в който и последният детайл е изчистен.

Неповторимите кадри, изразяващи замислените и концентрирани погледи на скулпторите, техните мимики, жестове и енергия, са уловени и запечатани от фотографа Венелин Тодоров. Изложбата е ретроспекция на изминалите издания, през които фестивалът се наложи като една от емблемите на Бургас.

Фотосите проследяват труда, който се влага за изграждането на фестивалното градче всяка година, както и емоциите, които съпътстват работата на творците.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Новият туристически информационен център в сърцето на Бургас ще посреща…
» архив

Poligraffски забавно

* Тъщата ми ми дойде на гости. Вече две седмици е тука, но не това е най-страшното... Най-страшното е, че не мога да взема думата, за да й обясня, че с дъщеря й сме разведени от 6 месеца...


* Две мутри се срещат:
- Брато, нещо си увесил нос? Да не си болен?
- Да, предписаха ми таблетки.Трябва да ги взимам всеки ден до края на живота си...
- Е, че да не си само ти. Много хора са така.
- Да, ама на мен ми дадоха само десет...


* Като си толкова смел, ходи кажи на баба си, че не си гладен!


* - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...
- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай.


* Преди получавах мейли, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа.
Днес дойде мейл само за 5.6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

Анкета

Каква трябва да бъде визията на центъра на Бургас?

Подкрепям идеята за унифицирана визия Трябва да се въведе ред, но без крайности. Търговците имат право да брандират обектите си, както сметнат за добре. Смятам, че не трябва да се променя! Нямам мнение по въпроса.
виж резултатите или