Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изправят на съд мъж, убил брат си с брадва

Изправят на съд мъж, убил брат си с брадва

Жеков е задържан ден след кървавото убийство, случило се през юни 2016-а година в землището на село Равда (общ. Несебър).

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд Петър Жеков, обвинен в умишленото убийство на собствения си брат Коста Петров. Процесът ще започне на 22-ри февруари, информират от пресцентъра на държавното обвинение.

Жеков е задържан ден след кървавото убийство, случило се през юни 2016-а година в землището на село Равда (общ. Несебър). Според обвинителния акт, Жеков ударил многократно брат си с брадва в областта на шията. Причината за посегателството били "притеснения, причинени от жертвата".

На 27-и юни двамата отишли с каруца до дома на свидетелката Димитринка Костадинова от село Равда, на която били обещали да превозят оградната имрежа. След като натоварили мрежата на каруцата двамата си тръгнали и отишли в дома на потърпевшия. Малко по-късно Жеков грабнал брадва и започнал да удря с острието й врата на брат си.

След като Петров издъхнал, подсъдимият оставил брадватав дървена секция и си тръгнал, оставяйки жертвата си да лежи по лице в локва кръвоколо главата. На около 130 метра от имота съблякъл окървавената си тениска и я хвърлил в тревата. Влязъл в Равда гол до кръста. Срещнал двама души - свой познат и внучката си. След това се прибрал у дома и споделил със съпругата си, че не издържа на притесненията, които му носил брат му.

Междувременно внучката - Елена, с която Жеков споделил, че брат му бил бит, решила да провери състоянието на пострадалия и отишла в дома му с приятеля си. Там се натъкнала на кървавата гледка и незабавно алармирала полицията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега